Uudised ja väljaanded

Loe viimaseid uudiseid Nordkalki kohta

Nordkalk viib läbi sidusrühmade uuringu, et ajakohastada sidusrühmade vaatenurka meie jätkusuutlikkusele

Janeriin Lepik (janeriin.lepik a nordkalk.com), 22.9.2020

Nordkalkis soovime olla oma inimestele hea tööandja, pikaajaline lojaalne partner ja usaldusväärne tarnija, omanikku väärtust loov investeering, hea tarnijate ja alltöövõtjate koostööpartner, hea naaber kohalikes kogukondades, kus tegutseme, ning jätkusuutlik ettevõtte kogu ühiskonnale. Seetõttu on sidusrühmade arvamuste kuulamine oluline osa meie jätkusuutlikkuse alases töös ja selle arendamises.

Praegu astume oma jätkusuutlikkuse teekonnal järgmist sammu ja viime seetõttu läbi uuringu, et selgitada välja sidusrühmade seisukohad erinevates jätkusuutlikkuse küsimustes. Uuring levitatakse meie peamistele sidusrühmadele kus meil on kõige ulatuslikum tegevus: Soomes, Rootsis, Poolas ja Eestis.

Sidusrühmade uuringu tulemusi kasutatakse sidusrühmade vaatenurga kujundamisel meie jätkusuutlikkusele ja aitab meil keskenduda jätkusuutlikkuse arendamisel küsimustele, mis on meie sidusrühmade jaoks kõige olulisemad. Neid kasutatakse ka meie lähiaastate jätkusuutlikkuse programmi ajakohastamisel.

Kui peaksite saama taotluse meie uuringus osalemiseks, siis loodame, et teil on võimalus sellele vastata. Hindame väga teie abi!

Lisainformatsioon
Håkan Pihl, jätkusuutlikkuse direktor +358 40 762 6092
Hanne Mäkelä, kommunikatsiooni- ja brändidirektor +358 50 385 8670.
PS. Kui teid pole kutsutud vastama, kuid soovite osaleda, saatke meile e-kiri (eesnimi.perenimi a nordkalk.com).

LIIDER LUBJAKIVI ÄRIS

Nordkalk on juhtiv lubjakivi ettevõte oma koduturgudel. Tarnime mitmetele tööstustele vajalikke toormaterjale ning meie lahendused panustavad puhtasse õhku ja vette ning ka põllumajanduslike maade produktiivsusesse.