Uudised ja väljaanded

Loe viimaseid uudiseid Nordkalki kohta

Jõulukingitused annetuste näol

Janeriin Lepik (janeriin.lepik a nordkalk.com), 3.12.2019

Ka sellel aastal on Nordkalk otsustanud teha annetusi laste heaolu edendavatele organisatsioonidele.

image

Soomes on annetus suunatud päästma lapsi. See on laste õiguste nimel tegutsev rahvusvaheline organisatsioon, mille eesmärk on parandada laste eluolusid Soomes ja mujal maailmas. Lisateavet organisatsiooni kohta saab lugeda siit.

Rootsis antakse annetus vabatahtlikule organisatsioonile, millel pole poliitilisi ega usulisi kuuluvusi- BRIS (laste õigused ühiskonnas), kuhu lapsed saavad pöörduda nõu ja toetuse saamiseks. Lisateavet organisatsiooni kohta saab lugeda siit.

Eestis on Nordkalk teinud annetuse Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefondile. Heategevusorganisatsioon on alates 2000. aastast aidanud paljusid erihooldust vajavaid lapsi, kattes nende haigustega seotud ravikulud. Loe rohkem.

Poolas liitub Nordkalk heategevusaktsiooniga Noble Box, mida korraldatakse vahetult enne jõulupühi. Aktsiooni eesmärk on osutada abivajavatele peredele otsest abi viisil, mis oleks tõhus ja tähendusrikas. Igal aastal valitakse Nordkalki kahe suurema tehase- Miedzianka ja Sławno lähedalt kaks peret. Nad kuuluvad 20 000 poola pere hulka, keda abistab Noble Boxi tegevus. Nordkalk pakub vajalikke elatusvahendeid ning töötajad koguvad ja toimetavad peredele kaunilt pakitud kingitusi. Loe rohkem.

LIIDER LUBJAKIVI ÄRIS

Nordkalk on juhtiv lubjakivi ettevõte oma koduturgudel. Tarnime mitmetele tööstustele vajalikke toormaterjale ning meie lahendused panustavad puhtasse õhku ja vette ning ka põllumajanduslike maade produktiivsusesse.