Uudised ja väljaanded

Loe viimaseid uudiseid Nordkalki kohta

Muudatused Nordkalki organisatsioonis ja juhtkonnas

Natalia Andrejeva (natalia.andrejeva a nordkalk.com), 18.6.2019

Nordkalk täiustab oma klienditeenindust, integreerides Logistikat, Laevandust ja SOP-i (müügi ja tootmise planeerimine) üheks Kommertsfunktsiooniks. Uut Kommerts-ja Logistikafunktsiooni hakkab juhtima Mikael Furu, kes on määratud kommertsdirektori ametikohale. Mikael on Nordkalkis töötanud alates 2009. aastast ja omab tugevat kogemust logistika, võtmeklientide müügi juhtimises ja müügi alal ning ta tunneb hästi Nordkalki tooteid. Uues rollis jääb Mikael Nordkalki juhtkonna liikmeks. Eelmine kommertsjuht Tomas Eriksson lahkub Nordkalkist.

Praegune Ostu funktsioon muutub Hanke funktsiooniks, mida juhib uus hankedirektor, Nicklas Bergström. Tal on suur kogemus keemia- ning tselluloosi-ja paberitööstuses. 

„Nende muutustega saab Nordkalk oma klienditeenindust parandada. Lisaks tagavad muudatused käimasolevas ümberkujundamisprogrammis seatud eesmärkide saavutamise, ” kommenteerib CEO Paul Gustavsson. Programm algatati käesoleva aasta alguses, et parandada Nordkalki tegevust ja kasumlikkust.

„Tahaksin kasutada juhust ning tänada Tomas Erikssonit hea töö ja pühendumise eest, õnnitleda Mikael Furut uuel ametikohal ja tervitada Nicklas Bergströmit. Soovin kõigile edu ja õnne nende tulevastes ülesannetes, ”ütleb Paul Gustavsson.


Kõik muudatused jõustuvad  täna, 18. juunil 2019.

Lisateave: 
Paul Gustavsson, CEO 
Tel +46 723 480 093

LIIDER LUBJAKIVI ÄRIS

Nordkalk on juhtiv lubjakivi ettevõte oma koduturgudel. Tarnime mitmetele tööstustele vajalikke toormaterjale ning meie lahendused panustavad puhtasse õhku ja vette ning ka põllumajanduslike maade produktiivsusesse.