Uudised ja väljaanded

Loe viimaseid uudiseid Nordkalki kohta

Kas teate, milline seos on lubjakivi ja munade koksimise vahel?

Natalia Andrejeva (natalia.andrejeva a nordkalk.com), 18.4.2019

Kaltsiumkarbonaat (CaCO3) on munakoore üks põhiline koostisosa. Mida suurem on kaltsiumkarbonaati sisaldus koores, seda tugevam on munakoor. 

Nordkalk AS’i Rakke tehase toodang on looduslik mineraalaine – lubjakivi, mis on purustatud, kuivatatud, sõelutud, ja mille peamine koostisosa on kaltsiumkarbonaat. Kõrge kaltsiumisisalduse tõttu on Nordkalk AS’i Rakke tehases toodetud fillerid asendamatu söödamaterjal linnukasvatuses.

Muna koks, muna koks,

kelle muna katki läheb,

oma munast ilma jääb.

Nordkalk AS soovib Teile häid lihavõttepühi! 

Eggs.jpg

LIIDER LUBJAKIVI ÄRIS

Nordkalk on juhtiv lubjakivi ettevõte oma koduturgudel. Tarnime mitmetele tööstustele vajalikke toormaterjale ning meie lahendused panustavad puhtasse õhku ja vette ning ka põllumajanduslike maade produktiivsusesse.