Uudised ja väljaanded

Loe viimaseid uudiseid Nordkalki kohta

Kohalike omavalitsuste keskkonnaspetsialistid Karinu karjääril

Natalia Andrejeva (natalia.andrejeva a nordkalk.com), 8.6.2018

Kohalike omavalitsuste keskkonnaspetsialistid külastasid Karinu karjääri

7. juunil külastasid Karinu karjääri kohalike omavalitsuste keskkonnaspetsialistid. Nad tulid õppereisi raames. Õppereisi korraldasid Keskkonnaministeeriumi allasutused (Keskkonnaamet, Keskkonnainspektsioon jt). Külalised soovisid tutvuda karjääriga, kuna neid eriti huvitab, kuidas on karjääril suhtlus omavalitsustega, milliseid seaduslikke komistuskive võib sealses töös ja arenduses ette tulla ning kuidas neid ületatakse.
Nordkalk tänab meeldiva kohtumise eest!

KOV_homepage.jpg

LIIDER LUBJAKIVI ÄRIS

Nordkalk on juhtiv lubjakivi ettevõte oma koduturgudel. Tarnime mitmetele tööstustele vajalikke toormaterjale ning meie lahendused panustavad puhtasse õhku ja vette ning ka põllumajanduslike maade produktiivsusesse.