Uudised ja väljaanded

Loe viimaseid uudiseid Nordkalki kohta

Nordkalk osales Maamessil!

Kadri Kalvik (nordkalk.estonia a nordkalk.com), 24.4.2017

Maamess

Nordkalk osales 20.-22. aprillil 2017 Tartus Maamessil, mis on tunnustatuim rahvusvaheline maateemaline mess Baltimaades. Tutvustasime Nordkalki ja selgitasime põldude lupjamise olulisust. Samuti tutvustasime uut granuleeritud lubjakivitoodet Atrigran, mida toodetakse meie Poola tehases.

Vaata Nordkalk AS tegevdirektor Andres Rammul’i intervjuud Maa Elu reporteriga siit. Video pealkiri: Järelvaadatav: ülekanne Maamessilt: Teine päev 3. Intervjuu aeg: 09:57 – 15:00.


Täname kõiki, kes külastasid meie boksi!

Kadri Kalvik

LIIDER LUBJAKIVI ÄRIS

Nordkalk on juhtiv lubjakivi ettevõte oma koduturgudel. Tarnime mitmetele tööstustele vajalikke toormaterjale ning meie lahendused panustavad puhtasse õhku ja vette ning ka põllumajanduslike maade produktiivsusesse.