Uudised ja väljaanded

Loe viimaseid uudiseid Nordkalki kohta

Nordkalk avas uksed kooliõpilastele

Natalia Andrejeva (natalia.andrejeva a nordkalk.com), 4.10.2018

2. oktoobril külastasid meid  Järva-Jaani Gümnaasiumi õpilased. Nendega koos tuli ka Soome sõpruskool. Õpilased käisid Karinu karjääris uudistama, kuidas kaevandatakse lubjakivi, ja seejärel Rakke tehases, kus neile tutvustati lubja tootmisprotsessi.

Läbi aastate Nordkalk AS on teinud koostööd kohalike õppeasutustega võõrustades kooliõpilasi, tudengeid ja ülikoolide praktikante.

Estonia_School visit_2.10.18

Pilt tehtud kaalumajas: „Kui palju kaalub 40 last ja nende õpetajad“

LIIDER LUBJAKIVI ÄRIS

Nordkalk on juhtiv lubjakivi ettevõte oma koduturgudel. Tarnime mitmetele tööstustele vajalikke toormaterjale ning meie lahendused panustavad puhtasse õhku ja vette ning ka põllumajanduslike maade produktiivsusesse.